TE HUUR
TE KOOP
PROJECTEN
ZOEK OP KAART
GRATIS SCHATTING
VASTGOED AANBIEDEN
SCHRIJF U IN

Welkom

Beste bezoeker,

Neem rustig de tijd om ons uitgebreid aanbod te bekijken. Dagelijks wordt onze portefeuille aangevuld met nieuwe panden. Om regelmatig op de hoogte te blijven, kan U zich registreren via de knop ‘Schrijf U In’. Op deze manier ontvangt U alle interessante panden rechtstreeks in uw mailbox.


25 jaar ervaring, dat maakt het verschil

Group I.N.C nv zit al sinds 1989 stevig verankerd in de Limburgse vastgoedmarkt en is er altijd en alleen voor U.
Met onze jarenlange ervaring en een flinke dosis professionaliteit bieden wij U een totaalservice aan, of het nu gaat om verkoop of aankoop, om huur of verhuur. Want wij zijn 


Verkopen

U wilt uw vastgoed verkopen? Wij bieden hiervoor een totaaloplossing. Een gedetailleerd en op notarieel niveau uitgewerkt verkoopdossier staat borg voor het vertrouwen van de klant. Betrokken instanties worden gecontacteerd, vergunningen afgetoetst, de nodige gegevens uitgewisseld en attesten aangevraagd: "Wij nemen alles op ons van a tot z."
Klik hier om onze folder te bekijken.

Verhuren

Ook wat verhuren betreft kiezen wij met het rentmeesterschap voor een totaaloplossing zodat U, als klant, op alle mogelijke vlakken begeleid wordt. Elk dossier heeft een centraal aanspreekpunt en biedt zo soelaas bij mogelijke problemen.
Klik hier om onze folder te bekijken.

Contact

Nog vragen? Bel nu naar 011/24.16.01 of gebruik het contactformulier. Group I.N.C. is zes op zeven open (op weekdagen van 9u00-12u00 en 13u00-18u00 en op zaterdag van 09u00-12u00). Uiteraard kan het bezichtigen van de panden ook buiten de normale kantooruren, na afspraak.

Met één simpele muisklik ontdekt U misschien wel het pand van uw dromen!