Plaatsbeschrijving verhuur
Sinds 18 mei 2007 is het verplicht om een tegensprekelijke plaatsbeschrijving op te maken bij de aanvang van de huur (Art. 1730 en 1731 van het Burgerlijk Wetboek).

Waarom een plaatsbeschrijving? 
De bedoeling van een plaatsbeschrijving is om de toestand van een woning, appartement of bedrijfspand op het einde van het huurcontract te kunnen vergelijken met de toestand aan het begin van de huurperiode. Wanneer er geen plaatsbeschrijving wordt opgemaakt kan de verhuurder geen verhaal uitoefenen bij eventuele schade aan het onroerend goed.

Voordelen plaatsbeschrijving 
Als verhuurder is het interessant en belangrijk om een goede plaatsbeschrijving te laten opstellen door een professionele partner zoals Group INC. Dankzij jarenlange ervaring en een gigantische verhuurportefeuille weten wij op welk details te letten en beschermen we uw verhuurwoning of verhuurappartement op de beste manier.

Hoe een plaatsbeschrijving maken? 
Wanneer een plaatsbeschrijving opgemaakt moet worden is wettelijk vastgelegd. Group INC heeft de expertise in huis om een degelijke plaatsbeschrijving bij aanvang en einde huur op te stellen.

Kosten van een plaatbeschrijving? 
Wat kost een plaatsbeschrijving? Bij Group INC heeft u al een plaatsbeschrijving voor uw pand vanaf € 250.

Contact
Interesse in een plaatsbeschrijving in combinatie met de verhuring van uw huurhuis of appartement? Neem nu contact.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]