Bij het verhuren van een woning of appartement komt behoorlijk wat kijken. Niet alleen de administratie die u moet verwerken om een huurder te vinden en te contracteren maar ook tijdens de verhuurperiode kunnen er behoorlijk wat uitdagingen zijn. Als u uw huurpand laat beheren door een rentmeester dan volgt deze dit allemaal op voor u zodat u zorgeloos kan genieten van uw huurrendement.

Rentmeester in Limburg 
Group INC is erkend rentmeester en int voor ongeveer 1000 panden de maandelijkse huurgelden, hiermee mogen we ons specialist noemen van de Limburgse huurmarkt. We begeleiden klanten zoals u met het administratieve, technische, juridische en het sociale aspect van verhuren.

Wat doen we? 
We kunnen hier een eindeloze opsomming maken, we vatten het hier liever kort samen van het opstellen van huurcontracten over het innen van huurgelden, het indexeren van huurcontracten tot het oplossen van huurgeschillen, … . Een rentmeester of beheerder is uw partner voor zorgeloos verhuren.

Contact
Heeft u interesse in rentmeesterschap of verhuur voor uw huurappartement of huurwoning in regio Limburg? Neem nu vrijblijvend contact.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]