Hoeveel is uw woning waard? Een goede vraag die vaak iets te snel wordt beantwoord. Op het eerste zicht is het voor een vastgoedmakelaar makkelijker te zeggen dat uw woning een fortuin waard is. Wij schatten uw woning echter zo realistisch mogelijk naar waarde, u beslist uiteindelijk zelf aan welke prijs u de woning in de markt wil zetten.

Verkoopwaarde woning
Een woning naar waarde schatten vereist vooreerst de juiste vooropleiding, de juiste kennis maar vooral de juiste ervaring en achtergrond over de regio waar u uw huis of appartement verkoopt. Als we exact weten voor welk bedrag de huizen in een bepaalde regio buurt van Hasselt verkocht worden krijgen we een veel beter beeld van de te verwachten verkoopwaarde van uw pand.

Een correcte waardebepaling
Een juiste waardebepaling van een huis of appartement is belangrijk om de juiste kopers aan te brengen, namelijk zij die effectief een woning willen kopen. Wanneer een woning te duur in de markt wordt aangeboden bestaat een groot risico dat het “pand verbrand”. Hiermee bedoelen we dat de interesse voor de woning volledig wegebt en dat de uiteindelijke verkoopprijs veel lager is dan indien de woning onmiddellijk aan een correcte prijs verkocht wordt.

Gratis Schatting bij verkoop/verhuur
Heeft u interesse in een gratis schatting, denk dan vooral aan bovenstaande en weet dat niets voor niet is. Omdat wij onze klanten het beste resultaat willen bieden zijn onze schattingen betalend, echter wie zijn woning, huis of appartement, via ons verkoopt of verhuurt krijgt een gratis schatting van zijn pand.

Contact
Interesse in waardebepaling of gratis schatting van uw huis of appartement in Limburg en omstreken? Neem nu contact.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]