Bemiddeling voor verkoop
Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u het papierwerk na veel gezucht hebt verzameld en na behoorlijk wat reclame te maken er eerste reacties van geïnteresseerden zijn dient er gesproken te worden over de inhoud en prijs van uw woning. Net dan bent u goed af met een bemiddellaar om het maximale resultaat te bereiken.

Waarom bemiddeling?
Bemiddelen en onderhandelen voor uw eigen woning is bijzonder moeilijk omdat u een emotionele band hebt met uw woning en net die band heeft de toekomstige koper nog niet. Om die reden is het belangrijk u te laten begeleiden door een professioneel er erkend bemiddelaar. Hij gaat uit van feiten die eerder rationeel zijn dan emotioneel. Deze feiten worden door kopers meer geapprecieerd en ondermeer hierdoor behalen bemiddelaars betere resultaten dan een eigenaar die zelf zijn woning verkoopt.

Voordelen bemiddeling
Door jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt; kennis van de regio en verkoopprijzen is Group INC uw beste keuze om de beste prijs voor uw woning te bemiddelen. Wij voelen mee met verkoper en koper waardoor we vaak sneller tot betere deals komen waarmee uiteindelijk iedereen gelukkig is.

Contact
Heeft u interesse in bemiddeling voor uw uw huis of appartement in regio Limburg? Neem nu contact.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]