Helaas, dit pand is verhuurd!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Prachtig energiezuinig nieuwbouw appartement.
Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 100m² en maakt deel uit van een kleinschalig ecologisch project. Residentie "klein tommeke veld" ligt op wandelafstand van het stadscentrum.
Hasselt ligt op +/- 10 km. De expressweg en het treinstation bevinden zich op amper +/- 2km.
Dit praktisch, modern ingericht appartement is voorzien van alle hedendaags comfort. Het pand heeft een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, open keuken met eetkamer en knusse zithoek(46m²). De keuken is uitgerust met dampkap , oven, microgolf, vaatwas, koelkast en vitrokeramische kookplaat. Het schuifraam in de living is voldoende groot en biedt een prachtig zicht op het terras en de tuin.
De twee slaapkamers zijn +/- 15m² en 10m² groot. De ingerichte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een badkamermeubel met 2 lavabos en douche.
Het appartement voldoet aan de huidige strenge energienormen en heeft een E-peil van 15 ! (BEN woning 28kwh/m² jaar) Dit energiepeil wordt bereikt door de strenge isolatienormen te combineren met vloerverwarming en een warmtepomp (Viessmann). De elektriciteit voor de warmtepomp wordt gecompenseerd door 7 zonnepanelen. Het appartement is voorzien van een ventilatiesysteem D +. Het driedubbele hoogrendementsglas van de slaapkamers heeft een bijkomende verhoogde geluidsisolerende waarde. De grote terrasramen gericht naar het zuiden zijn voorzien van bijkomend zonwerende beglazing.
Er is plaats om twee wagens te stallen. Er is een pre-installatie voor elektrische laadpalen. Tevens is er een fietsenstalling met de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.
Dit appartement is werkelijk INSTAPKLAAR. In alle kamers zijn lichtarmaturen aanwezig met energiezuinige LED lampen. De muren zijn volledig professioneel geschilderd en hoeven geen afwerking meer. Gordijnrails zijn voorzien. Alle ramen zijn voorzien van glasgordijnen om het gebouw een uniforme look te geven.
De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de gemeenschap, het onderhoud van de zonnepanelen, het onderhoud van de warmtepomp en brandverzekering van de huurder ZONDER jaarlijkse afrekening.
De startverklaring is aanwezig.




Algemeen

Adres:Grootstraat 38/1
Alken
Referentie:H2466-Z
Prijs:Verhuurd
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bewoonbare opp.:97 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Op verdieping:0
Algemene staat:Luxe-afwerking
Totale kosten:€ 35

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Tuin:42 m²
Garage:1 plaats
Garage Types:Carport
Parking:1

Comfort

Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Driedubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:Warmtepomp

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vraag informatie aan

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd