Helaas, dit pand is verhuurd!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit stijlvolle luxe penthouse van 80m² met hoge plafonds (3 meter) en veel lichtinval geeft u onmiddellijk een fris en open loftgevoel. Twee schuiframen geven u direct toegang tot het zuid georiënteerd hoekterras van 20m³ met een vrij zicht op de stad en dat in totale privacy.

Het gebouw grenst aan het enige natuurreservaat van Hasselt. De bushalte ligt voor de deur of u wandelt in enkele minuten tot het centrum of station. Liever met de fiets? Er is een ruime, afgesloten en overdekte fietsenstalling op de begane grond. Een ruime kelderberging met privaat stopcontact.

De grote ring en op- en afrit 28 en 27 van de E313 liggen vlakbij.

Het appartement is voorzien van alle denkbaar comfort; gloednieuwe energiezuinige airco (warm/koud en luchtzuivering), ventilatiesysteem met warmterecuperatie, centraal stofzuigsysteem, designradiatoren, ruime inloopregendouche.
De living met open keuken is 35m². De keukenapparaten zijn topmodellen van het merk Siemens, geruisarme dampkap, vaatwasser, inductiekookplaat, grote ijskast, combi-oven. De schuiframen zijn voorzien van Allusion wave gordijnen (overname mogelijk), hiermee kan u spelen met de lichtinval. Uw privacy is altijd gegarandeerd. De badkamerraam heeft glaslamellen en de masterbedroomramen zijn voorzien van 100% verduisterende rolgordijnen.

In de living en slaapkamer heeft u TV en UTP aansluiting. De living met open keuken heeft een oppervlakte van liefst 35m².

De slaapkamers hebben een terras en een prachtig zicht op het natuurreservaat de Tommelen.

De autostandplaats dient bij gehuurd te worden voor € 70,00.

De vaste kosten zijn voor de syndicus, onderhoud lift, onderhoud gemeenschap en gemeenschappelijk water- en elektriciteitsverbruik ZONDER jaarlijkse afrekening.

Algemeen

Adres:Hendrik van Veldekesingel 33-A/6.01
Hasselt
Referentie:H2554-ZPW
Prijs:Verhuurd
Type:Penthouse
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bewoonbare opp.:80 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Op verdieping:4
Totale kosten:€ 95/maand

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja
Parking:1

Comfort

Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:71022-G-2013/00456/AC/NP/EP17251/A534/D11/SD013
EPC Index:121,85KWh/m²/jaar
EPC E-peil:62,00
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vraag informatie aan

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd