Woning gebouwd voor 1945 ? Rookmelders verplicht vanaf 2016.

Rookmelders verplicht in Vlaamse huurwoningen gebouwd voor 1945.

Woningen ouder dan 70 jaar die verhuurd worden moeten vanaf 1 januari 2016 rookmelders voorzien.

Zie folder in bijlage met richtlijnen voor het plaatsen van de rookmelders.

Alle informatie vindt U terug op https://www.wonenvlaanderen.be/woningkwaliteitsbewaking/rookmelders-zijn-verplicht-woningen-om-conform-te-zijn
 

Folder : Richtlijnen voor de aankoop en plaatsing van rookmelders in Vlaanderen.

Uw patrimonium laten beheren.

Professionele vastgoedmakelaar voor uw patrimonium.

Al 25 jaar zijn wij op de Limburgse vastgoedmarkt actief. We zijn niet het grootste kantoor maar dat is juist onze garantie voor een persoonlijke aanpak. Wij treden als rentmeester op maar zorgen er ook voor dat uw patrimonium optimaal rendeert.

Verhuur met extra's

Bij het verhuren gaan wij ver in onze service. Wij worden rentmeester van uw eigendom. Zowel voor eigenaar als voor huurder zijn wij het vaste aanspreekpunt. Wij zorgen dat alles correct afgehandeld wordt, tot het einde van het huurcontract.

Optimaliseren

GROUP I.N.C. biedt ook voor het rendement van uw vastgoed een belangrijke meerwaarde.  Om een optimaal rendement te bereiken is het soms beter een bepaald pand ter verkopen dan blijven te verhuren. Dankzij onze jarenlange expertise en grondige kennis van de markt zorgen we voor het beste rendement van uw panden.

Lees hier het volledige artikel verschenen in magazine Limburg Manager
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]