BIV update 04-05-2020

Bekijk hier het infofilmpje voor de consument gemaakt door het BIV rond het verloop van de toekomstige fysieke plaatsbezoeken. Daarin wordt getoond dat de vastgoedmakelaar alle voorzorgs- en beschermingsmaatregelen treft om het plaatsbezoek zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

Campagne Rookmelders

En plots klinkt een rookmelder als muziek in de oren.

Bekijk hier de campagne!

Rookmelders vanaf Nieuwjaar verplicht in élke Vlaamse woning, maar waar hangt u ze het best (en waar niet)?

Rookmelders vanaf Nieuwjaar verplicht in élke Vlaamse woning, maar waar hangt u ze het best (en waar niet)? Bekijk hier het artikel:  https://vrtnws.be/p.RQxRLvPa9

Bron: VRT NWS

Uw patrimonium laten beheren.

Professionele vastgoedmakelaar voor uw patrimonium.

Al 25 jaar zijn wij op de Limburgse vastgoedmarkt actief. We zijn niet het grootste kantoor maar dat is juist onze garantie voor een persoonlijke aanpak. Wij treden als rentmeester op maar zorgen er ook voor dat uw patrimonium optimaal rendeert.

Verhuur met extra's

Bij het verhuren gaan wij ver in onze service. Wij worden rentmeester van uw eigendom. Zowel voor eigenaar als voor huurder zijn wij het vaste aanspreekpunt. Wij zorgen dat alles correct afgehandeld wordt, tot het einde van het huurcontract.

Optimaliseren

GROUP I.N.C. biedt ook voor het rendement van uw vastgoed een belangrijke meerwaarde.  Om een optimaal rendement te bereiken is het soms beter een bepaald pand ter verkopen dan blijven te verhuren. Dankzij onze jarenlange expertise en grondige kennis van de markt zorgen we voor het beste rendement van uw panden.

Lees hier het volledige artikel verschenen in magazine Limburg Manager
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]